Ina Fekken is een pessimistische romanticus.

Haar papiersneden lijken op het eerste gezicht lieflijk en zonder gevaar, maar zijn het bij nadere beschouwing niet.

Ina exposeert een papierinstallatie over de aardbevingsproblematiek tijdens Paper Art 2017 in het CODA museum te Apeldoorn.

Les krijgen in papiersneden? Ina geeft op 21 mei een workshop pop-up maken op de Kunstacademie Friesland.

In het Friesch Dagblad (Rianne Kramer) en in de Leeuwarder Courant (Susan van den Berg) stond een interview over de expositie "De kwetsbare wereld" in de Schierstins te Veenwouden.

Papierinstallatie aardbevingsproblematiek Schildwolde, Feest van de Geest 2016De papierinstallatie is mede mogelijk gemaakt door loket leefbaarheid.De mooi gelegen Hervormde kerk te Schildwolde is bekend om zijn juffertoren met gemetselde spits. In de ernaast gelegen zaalkerk bevindt zich in het koor een grote herenbank. Een aparte plek, dit zie je in geen van de andere kerken. Tevens ligt Schildwolde midden in het aardbevingsgebied. Deze gegevens zijn gebruikt voor de papierinstallatie. Deze expositie is inmiddels afgelopen.

In 2017 was mijn werk te zien in de Schierstins te Veenwouden en Pictura, Groningen.

In 2016 was mijn werk o.a. te zien:Martini ziekenhuis te Groningen, grote diorama'sHet Rechthuis van Aduard, papierinstallatieOpen Stal in de consistorie van Oldeberkoop, divers papierwerk.


Wilt u meer werk van mij zien, dan kunt u altijd een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken.


Ina Fekken - Burg. IJ Wiersumstraat 18
9963 PK Warfhuizen tel. 06-29297651


Papierwerk verkocht aan museum.
Naar aanleiding van de expositie in Enkhuizen, september 2014 heeft het Erstes Deutsches Scherenschnittmuseum Markt 6 te Vreden 2 pop-ups van mij gekocht. U vindt dit museum vlak over de grens bij Winterswijk.
Muurschildering Rabobank Winsum 
Voor het nieuwe kantoor van de Rabobank heb ik in 2005 een muurschildering gerealiseerd.


GMTTaal herkennenAfrikaansAlbaneesArabischArmeensAzerbeidzjaansBaskischBengaalsBirmaansBosnischBulgaarsCatalaansCebuanoChichewaChinees (trad)Chinees (ver)DeensDuitsEngelsEsperantoEstsFinsFransGallicischGeorgischGrieksGujaratiHaïtiaans CreoolsHausaHebreeuwsHindoestaansHmongHongaarsIersIgboIJslandsIndonesischItaliaansJapansJavaansJiddischKannadaKazachsKhmerKoreaansKroatischLaoLatijnLetsLitouwsMacedonischMalagasiMalayalamMaleisMalteesMaoriMarathiMongoolsNederlandsNepaleesNoorsOekraïensOezbeeksPerzischPoolsPortugeesPunjabiRoemeensRussischServischSesothoSinhalaSlovaaksSloveensSoedaneesSomalischSpaansSwahiliTadzjieksTagalogTamilTeluguThaiTsjechischTurksUrduVietnameesWelsWit-RussischYorubaZoeloeZweedsAfrikaansAlbaneesArabischArmeensAzerbeidzjaansBaskischBengaalsBirmaansBosnischBulgaarsCatalaansCebuanoChichewaChinees (trad)Chinees (ver)DeensDuitsEngelsEsperantoEstsFinsFransGallicischGeorgischGrieksGujaratiHaïtiaans CreoolsHausaHebreeuwsHindoestaansHmongHongaarsIersIgboIJslandsIndonesischItaliaansJapansJavaansJiddischKannadaKazachsKhmerKoreaansKroatischLaoLatijnLetsLitouwsMacedonischMalagasiMalayalamMaleisMalteesMaoriMarathiMongoolsNederlandsNepaleesNoorsOekraïensOezbeeksPerzischPoolsPortugeesPunjabiRoemeensRussischServischSesothoSinhalaSlovaaksSloveensSoedaneesSomalischSpaansSwahiliTadzjieksTagalogTamilTeluguThaiTsjechischTurksUrduVietnameesWelsWit-RussischYorubaZoeloeZweeds Spraakfunctielimiet is 200 tekensOpties : Geschiedenis : Help : FeedbackSluiten