opdrachten

Uitgekeken op uw IKEA reproductie? Hoe u uw plek betekenisvol kunt veranderen.Opdracht voor ontvangstruimte: "Levenstak", papiersneden en gebrand papier op wand, ca. 70x150cm
 

U wilt een nieuwe impuls aan uw werkruimte geven.

U heeft het idee dat uw interieur niet af is.

U vindt dat uw wanddecor niet bijdraagt aan de sfeer van uw ontvangstruimte.

U wilt dat uw plek zich onderscheidt met een bijzonder kunstwerk.

Ik kan uw interieur betekenisvol verbeteren met een op uw plek toegesneden kunstwerk. Ik werk met een bijzondere techniek, papiersneden, rechtstreeks op de wand.

Voor een ontvangstruimte heb ik kortgeleden een papiersnede op maat gemaakt. Hoe gaat dat in z’n werk? Samen bekijken we welke wand geschikt is, we bespreken uw wensen, ik maak foto’s en proef de ruimte. Ik maak een voorstel, bij akkoord maak ik het werk. Tenslotte bevestig ik, in overleg met u het kunstwerk aan de wand.

Voor een shiatsu-praktijk heb ik een rustig, niet storend maar wel aanwezig kunstwerk gemaakt. Het werd betekenisvol omdat er een stromen, groeien, beweeglijkheid in zat.Hieronder ziet u een aantal uitgevoerde opdrachten in andere technieken.

Op de muur.


 
   
Opdracht voor een muurschildering in de nieuwe Rabobank te Winsum uitgevoerd in 2005.
De schildering bestaat uit vijf vlakken van ca. 1.10 bij 1.10, deze zijn met een sjabloontechniek gemaakt. Uitgesneden vooraf beschilderde papieren vormen zijn in deze vlakken aangebracht.

Op een bord.
Proeven van Kunst, onderbord voor restaurant 't Korensant te Molenrij, het ontwerp rechts is uitgevoerd.

Wilt u meer weten of iets laten maken?

Ina Fekken - Burg. IJ Wiersumstraat 18, 9963 PK Warfhuizen -  tel. 06-81434201

 


volgende pagina